Lees de website in het Nederlands Read this website in English
home   ·  omgeving

omgevingDe prachtige omgeving van camping ’t Spoek biedt u heel veel leuke uitstapjes. 
U kunt genieten van de bossen en de rust.
U kunt  er wandelen / nordic walking , fietsentochten maken etc. en genieten van de vele cultuur en andere bijzondere bezienswaardigheden.
Wij willen graag een aantal onder uw aandacht brengen .
                                                 
          

Zo kunt u direct vanaf de camping heerlijke wandelingen maken in de omliggende bossen zoals: SpelderholtLierderbos en Schenkenshul, Varenna en verder op nog andere prachtige bossen. 

Hier vindt u onverharde gemarkeerde paden langs diverse zwijnenpoelen door het Spelderholt en het Lierderbos waar het rood- en zwartwild de doorsteek van de Veluwe naar de Loenermark over het wildviaduct over de A50 maakt.
Voor leuke routes ga dan naar deze site! U kunt de route ook starten vanaf de camping!!!  


Ook op de Veluwe kunt u van knooppunt tot knooppunt fietsen via genummerde (wit-groene) borden volgens het Fietsroutenetwerk  /de fietsknooppunten Veluwe. De fietsroutes zijn uitgezet over de beste fietspaden, vaak zelfs autovrij, en in twee richtingen bewegwijzerd. Het netwerk van fietsknooppunten gaat door bossen, heidevelden, Maar ook door dorpen en steden, zoals o.a. Apeldoorn, Beekbergen en Lieren en Hoenderloo.

Wilt u de de 13 zeer gevarieerde gebieden van Natuurmonumenten op de Veluwe beleven met de uitgestrekte bossen, heideheuvels en zandverstuivingen, waar u oog in oog kunt staan met herten, reeën en wilde zwijnen en ook nog wandelend cultuur wilt ontdekken.
Dan verwijzen u naar deze website.

Maar er zijn nog meer prachtige bijzienswaardigheden, die een bezoek zeker waard zijn, zoals wildobservatie, mooie tuinen, de Veluwse Stoontrein, musea etc.
Klik HIER om er alles over te lezen!!