Huisje B

Van dit type staan 2 boshuisjes op ’t Spoek. Ze zijn iets groter dan de type A huisjes en hoewel er een modernere keuken in zit, voelen ze nog wel heerlijk ouderwets, zoals de vakanties van vroeger! De beide huisjes liggen vlak achter het hoofdpad en hebben een heerlijk zonnig terras en een stukje privé. De huisjes worden verwarmd dmv gaskachels.

Huisje B is geschikt voor twee tot vier personen.

De huisjes (Berk en Beuk) hebben de volgende indeling:

  • 1 Slaapkamer met een 2 persoons bed
  • Keuken
  • Toilet
  • Douche
  • Zitgedeelte met daarin een 2 persoons slaapbank
  • Verwarming
  • Twee openslaande deuren naar terras

De keuken is geheel ingericht met gasfornuis, koffiezetapparaat, koelkast en keukengerei (dus geen magnetron of afwasmachine). Er is geen wifi of TV in de huisjes.

Op de bedden liggen hoofdkussens en dekens. Linnengoed moet u zelf mee nemen.

We hebben verschillende tarieven voor het hoogseizoen en het laagseizoen. Prijzen: midweek/weekend, vanaf: € 280,- tot € 340,-; week, vanaf: € 335,-  tot € 460,=.

Voor de meest actuele prijzen neem een kijkje in het online boeken: Zoek & Boek voor overige informatie zie de voorwaarden

 

“Mooie rustige camping aan de rand van het bos, kinderen kunnen heerlijk spelen in overzichtelijke omgeving. Leuke activiteiten voor jong en oud, zoals darten, volleybal en puzzeltochten. Zwemmen kan bij mooi weer kosteloos bij de buren. Vriendelijke (nieuwe) beheerder die meer met je denkt dan je je kunt voorstellen. Gezellige en relaxte tijd gehad.”

Lees meer reacties op Zoover

Alle huisjes zijn te huur volgens deze voorwaarden:

Alle prijzen zijn inclusief BTW maar wel onder voorbehoud van een eventuele BTW wijziging.

Annulering: wij hanteren hierbij de Recronvoorwaarden en er wordt een bedrag van € 25,- aan administratiekosten per boeking in rekening gebracht